Kleding

Maxipromo is de grootste specialist van Midden Nederland op het gebied van custom made wielerkleding, hardloopkleding, schaatskleding en triathlonkleding. Wij zijn hiervoor partner van het merk Bioracer, bekend als leverancier van vele professionele- en nationale teams. Tevens bieden wij een complete professionele lijn artikelen onder ons eigen label Maxipromo sportswear. Omdat wij alleen rechtstreeks zaken doen met de fabrieken en er dus geen "tussenschakels" zijn, bieden wij zeer scherpe prijzen.

De designs worden door een eigen ontwerper gemaakt, hierdoor gaat er geen tijd verloren in het voortraject. Als wij over de juiste informatie beschikken kunnen wij zelfs binnen een dag, zowel de offerte als het eerste ontwerp aanbieden. De levertijd van onze bedrukte teamkleding is afhankelijk van de periode van het jaar, in overleg is een snelle levering ook vaak mogelijk. De kleding is al vanaf 5 sets leverbaar, dus ook kleinere fietsgroepen kunnen uitstekend bij ons terecht.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, we laten u graag meer zien op lokatie of in onze showroom aan de Waterweg 14a te Nunspeet. Of kijk op de website van MaxiPromo.